CASES WE ARE PROUD OFF

PROFESSIONELE PROFIELFOTO'S met PPIXL

Als portretfotograaf maak ik al jaren professionele profielfoto’s voor commerciële doeleinden. Denk hierbij aan commerciële proposals, team introducties en LinkedIn.

Om als fotograaf vernieuwend en disruptive in de markt te bewegen hebben we PPIXL.com ontwikkeld. PPIXL is een nieuwe en unieke service voor profielfotografie voor de zakelijke markt. Deze service combineert een hoge kwaliteit portretfotografie met een efficiënte workflow, waarbij zowel het maken van de afspraken als het digitaal aanleveren van de foto’s mét akkoord op AVG volledig uit handen wordt genomen. En dat alles binnen de huisstijl of corporate identity van uw organisatie.

PPIXL werkt met een unieke, voor PPIXL geschreven software-applicatie. Dit stelt ons in staat om het gehele traject, van afspraak tot afleveren, volledig te faciliteren. Geheel AVG-proof.

Meer informatie vind u op www.PPIXL.com, of neem even contact met ons op.

Wintergasten

Met uitgever VG visie hebben we al jaren een warme en creatieve relatie. VG visie richt zich op het uitgeven en verbinden in de vastgoed markt. Waarbij zij steeds vernieuwend en van meerwaarde willen te zijn. Met de portretten voor magazine “Wintergasten” wil VG Visie een duidelijke verdieping van content brengen. Geen mannen in pakken met bouwhelmen voor een hei-installatie, maar focus op keuzes en intrinsieke motivatie.

Dus mocht ik als fotograaf dieper ingaan op de persoon. “What makes you tick?”  Welke keuze en levenslessen bewegen je in het maken van keuzes? Wat inspireert je? In een fotografische zoektocht op bijzondere locatie kon ik duidelijk ander beeld maken van een anders zo obligaat onderwerp. Een mooie samenwerking waarbij ik veel bijzondere mensen heb ontmoet en geportretteerd.

Concrete International

Concrete maakt jaarlijks een bureau kalender voor haar klanten. Hoewel dit in ons snelle digitale tijdperk wellicht overbodig lijkt is niets minder waar. Op de planning en in de bouwkeet is de kalender nog altijd zeer gewild! Het biedt in een oog opslag inzicht waardoor een snel antwoord op bijvoorbeeld levertijd mogelijk is. Voor de 2018 editie hebben we de productiesite van de betonfabriek in België bezocht. Daar werken medewerkers van Tripan dag en nacht kei hard aan de productie van hoogwaardige betonelementen. Met een rauwe zwart-wit documentaire heb ik de mens achter het betonproduct een gezicht gegeven. Dit is een frisse aanpak voor een kalender als deze. En dat werd gewaardeerd getuige de vele positieve reacties die directeur Ronald van den Berg mocht ontvangen!

ENTREPRENEUR OF THE YEAR - EY

De EY Entrepreneur award of the year award is de meest prestigieuze ondernemersprijs ter wereld. Een titel waarbij we vernieuwend ondernemerschap nadrukkelijk op een voetstuk zetten en ondernemers aanmoedigen en ondersteunen om het beste uit zichzelf, hun cliënten en hun medewerkers te halen. Deze award is een wereldwijd event dat al ruim 20 jaar, in meer dan 60 landen wordt gehouden.

Vanzelfsprekend is dit een zeer boeiend project voor mij als fotograaf. Elke ondernemer wordt door mij geportretteerd. Dit leidt keer op keer tot bijzondere ontmoetingen met inspirerende mensen. Beeldmateriaal is ter ondersteuning van de communicatie en felicitaties in Nederlandse dagbladen. Verder wordt het beeld van de winnaars op global niveau gebruikt.

Meer weten of zien hoe de beelden worden toegepast? Volg deze link:

https://www.ey.com/nl/nl/about-us/entrepreneurship/entrepreneur-of-the-year

 

HELDEN EDITORIALS MET VICTORIA KOBLENKO

Al bijna 30 edities heb ik de eer om met de intelligente en prachtige Victoria Koblenko interviews te doen met grote sporter voor magazine HELDEN. Voor deze editorials gaan we exclusief met de sporter op pad voor een intiem portret. Een bijzondere inkijk in diens leven als sporter, maar ook buien de sport. Dat laatste maakt de interviews uniek: we fotograferen de sporter altijd in vrijetijdskleding. Onze interesse in de mens achter de prestaties levert een uniek kijkje in het leven van de geïnterviewde. Van Cyprus tot Moskou en Kinderdijk… we zagen de meest bijzondere plekken en spraken heel interessante mensen. Ja, daar zijn we best een beetje trots op!

BOEK "43 MEDAILLES WINTERSPELEN"

Voor aanvang van de laatste olympische winterspelen werd mij gevraagd om alle Nederlandse medaillewinnaars van de winterspelen te portretteren. Een hele eer! Ik heb hiervoor bijna alle sporters bij hun thuis ontmoet. Ard Schenk, Kees Verkerk, Sven kramer, Marianne Mulder en natuurlijk cover model Sjoukje Dijkstra. Daar hoorde de mooie verhalen en verwonderde ik me soms over de plek waar de medailles bewaard werden. Op de gereedschapskist in de garage, naast de hagelslag in de keukenlade. Bart Veldkamp wist zelfs niet waar de medaille precies was, dus hij heeft op de foto een zwemmedaille van m’n dochter in zijn borstzakje! Ook het bezoek aan Kees Verkerk in Noorwegen was een groot avontuur. Natuurlijk was het hoogtepunt van dit project dat we met dit boek op een avond bij zowel RTL late night als DWDD langs mochten. Wil je meer weten over dit project, aarzel niet en neem gerust even contact met me op!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search